MR-verkiezing – personeelsgeleding

Beste collega,

Hiernaast kun je stemmen voor de personeelsgeleding van de MR. Er zijn 6 kandidaten voor 5 zetels.

Bij deze verkiezing kun je maximaal 5 kandidaten van je voorkeur kiezen. Minder mag ook.

De kandidaten zijn:

  • Jill Bloemsma
  • Mieke Brakenhoff
  • Coen Bruin
  • Paulien Dijkstra
  • Jenneke Don
  • Marija Kamminga

In bijlage bij de BER van 23 april jl. hebben de kandidaten zich kort voorgesteld.

 

Je kunt slechts 1x deelnemen aan deze verkiezing, dus zorg ervoor dat je je keuze volledig maakt en verzendt. In etappes stemmen (bv. nu twee en morgen de andere drie) kan niet.

MR-kandidaten stellen zich voor

 

Marija Kamminga

Beste collega’s,
Aangezien we elkaar veel minder ‘live’ zien dit jaar zal ik me even kort (opnieuw) voorstellen. Ik ben Marija Kamminga en ik werk inmiddels al weer 15 jaar in het onderwijs, waarvan 4,5 jaar met veel plezier op het Schoter als docent Engels. Ik heb in die 15 jaar een hoop verschillende petten op gehad, maar ik merk vooral dat ik het leuk en fascinerend vind om met een kritische blik mee te denken en praten over alle kanten van onderwijs zodat onze school voor ons en onze leerlingen een fijne en goede plek blijft om ons te ontwikkelen.

Paulien Dijkstra

Mocht je me nog niet kennen: hoi, ik ben Paulien, bijna 29 jaar oud, docent Duits en coördinator 4 en 5 HAVO. Sinds mijn twaalfde loop ik op Het Schoter rond en dus durf ik wel te zeggen dat ik de leerlingen en de organisatie door en door ken. Graag zou ik deze ervaring gebruiken om mijn stem te laten horen binnen de MR. De verschillende facetten van beleidsvorming vind ik super interessant en ik kan niet wachten mij in zaken te verdiepen en leerlingen en collega’s te vertegenwoordigen. Ik heb hart voor de school en hoop dat ik mij ook hard kan maken voor jullie.

Coen Bruin

Ik ben een oud-leerling die werkzaam is als (tweetalig) biologiedocent op Het Schoter sinds 2001; al was ik elders van 2005-2016. Mijn taken zijn divers (oa. Sectieleider, GSA, Mentor 2tH). Ik wil graag in de MR om besluitvoering beter te leren begrijpen en hieraan een bijdrage in te leveren.

Jill Bloemsma

Ik geef ckv, Engels en mediawijsheid bij ons op school, daarnaast ben ik mentor van 1Tva en werk ook met veel plezier mee aan de werving. Ik wil graag in de MR omdat ik het belangrijk vind dat het personeel gerepresenteerd wordt door een diverse club collega’s. Zo vind ik het belangrijk dat de kunstvakken gerepresenteerd worden evenals onze jonge, net afgestudeerde collega’s en de talen.

Jenneke Don

Beste collega’s,

Sinds 2015 ben ik werkzaam op het Schoter als docent geschiedenis en EIO. Ik ben graag nauw betrokken bij de ontwikkelingen op school en ben daarom de afgelopen drie jaar ook MR-lid geweest. Dit deed ik met veel plezier en soms ook de nodige frustratie, maar om Ruud Lubbers te parafraseren: ‘het karwei is nog niet af’. Ik stel mij heel graag nog een keer verkiesbaar voor een termijn van drie jaar om samen met de andere MR-leden aandacht te blijven vragen voor ons onderwijs en het welzijn van ons gehele personeel.

Mieke Brakenhoff

Mijn naam is Mieke Brakenhoff, ik ben docente Lichamelijke Opvoeding en ik geef daarnaast ook het mooie vak Aardrijkskunde, tevens ben ik met veel plezier mentor in 4M.

Ik stel mij kandidaat voor de MR omdat ik vind dat het belangrijk is dat de niet-cognitieve vakken vertegenwoordigd zijn in de MR. Vakken als tekenen, drama en LO geven kleur aan het rooster van onze leerlingen, niet alleen maar in de boeken of achter een scherm. Omdat het sociale aspect groots vertegenwoordigd is, zien de docenten van deze vakken leerlingen vaak op een heel andere manier dan tijdens de cognitieve vakken. Op hele mooie, waardevolle manieren die niet altijd in cijfers uit te drukken zijn. Maar daarom niet minder belangrijk zijn. Deze vakken verdienen een stem.