Extra examentraining in de buurt
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij het Coornhert Lyceum Haarlem en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Direct inschrijven
Inschrijven voor een examentraining kan via www.lyceo.nl/schoter. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

Examentraining
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op het Centraal Examen, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens de meivakantie bij Lyceo. De training wordt aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Als u meer wilt weten over deze examentraining of over Lyceo, neem dan contact op door te bellen met 071-7900040 of kijk op www.lyceo.nl.